CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, mahalle toplantılarını ay sonuna kadar tamamlayarak yerel seçim çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Çukurova Belediyesi Evlendirme Memurluğunda yapılan Toroslar Mahallesi toplantısında konuşan İlçe Başkanı Haşmet Biçer, göreve başladıktan sonra mahalle toplantılarına başladıklarını, 8 ayrı komisyon oluşturarak çalışmalara başladıklarını söyledi.  Amaçlarının mahalleleri gezerek sorunları yerinde tesbit etmek olduğunu, her mahallede parti meclisi oluşturacaklarını belirten CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, “Her mahallede, her sokakta CHP’nin sorumlusu olacak. Örgütlenmeyi en üst düzeye çıkaracağız. Bu çalışmalarımızı ay sonuna kadar aralıksız sürdüreceğiz.Mart ayı sonunda ya da Nisan ayı başında yerel seçim çalışmalarına başlayacağız.” dedi.

Güzelyalı Mahallesi’ndeki CHP toplantısına Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan da katıldı. Başkan Arıkan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Arıkan, Çukurova Belediyesini kurduklarını, örnek çalışmalar gerçekleştirdiklerini, belediye binasının kıza sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. İlçe örgütü ile ortak hareket edeceklerini de belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, hizmetleri vatandaşa anlatacaklarını kaydetti.

CHP Toros ve Güzelyalı Mahalle toplantılarına CHP ilçe yönetimi, il kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileriş, bazı CHP’li Meclis Üyeleri, belediye başkan ayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.