Huzurevleri Mahalle Komitesi’nin Huzurevleri Mahallesi’nde düzenlediği açık hava toplantısında konuşan Erdoğan, “1 Kasım seçimleri Türkiye’nin geleceği için son derece önem taşıyor” dedi.
“GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ”
CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Milletvekili Adayları Burhanettin Bulut ve Kemal Derin’in de katıldığı toplantıda “Önce Türkiye” mesajları veren Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle uzun bir tatil olduğuna işaret ederek, “Bu tatilde boş durmayacağız. Herkes eşini, dostunu, komşusunu sandığa götürmek için uğraş verecek. Türkiye’nin daha çağdaş bir ülke haline gelmesi için CHP’nin iktidarına olan ihtiyaç açık bir şekilde önümüzde duruyor. 1 Kasım’da hep birlikte sandığa gideceğiz ve 13 yıllık iktidara gereken dersi vereceğiz” diye konuştu.

CHP VURGUSU
Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Milletvekili Adayları Burhanettin Bulut ve Kemal Derin de ülkenin kaosa sürüklendiğine işaret ettikleri konuşmalarda vatandaşlar CHP çatısı altında birleşmeye davet edildi.