Yıldız, Çukurova’da meşaleli zafer yürüyüşü, Sarıçam da zafer için sende bir kulaç at, Ceyhan da zafer yürüyüşü yapıldığını belirtti. İlçe gençlik kollarının tüm üyeleriyle birlikte etkinliklerde görev almasından dolayı mutlu olduğuna dikkat çeken İl gençlik kolları başkan vekili Orçun Yıldız, amaçlarının tüm Adana gençliğini harekete geçirmek olduğunu söyledi. Yıldız tüm ilçe başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

CHP Çukurova İlçe gençlik kolları başkanı Hakan Karasaç, “30 Ağustos zafer bayramını nedeniyle ilçe gençlik kolları olarak meşaleli bir yürüyüş düzenledik ve bu yürüyüşümüze İlçe Başkanımız Haşmet Biçer, yöneticilerimiz ve kalabalık bir Çukurova halkı katıldı. Yürüyüşümüzü Halk Tv canlı olarak tüm Türkiye ye gösterdi. Çukurova gençliği olarak biz Çukurova da genciyle yaşlısıyla kadınıyla birlikte güç olmayı başardık.” Dedi

CHP Sarıçam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tan Yavuz da yaptığı açıklamada, Sarıçam ilçesinde bir ilk gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi. “ 30 Ağustos zafer bayramı kapsamında Sarıçam da ‘Zafer için sende bir kulaç at’ etkinliği düzenledik ve 100 gencimize katılım madalyası takılırken, bir engelli gencimiz de bu etkinlikte yarıştı.”

CHP Ceyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Şahin de Ceyhan da zafer yürüyüşü düzenlediklerini ve tüm Ceyhanlıların bu zafer yürüyüşüne katıldığını belirtti.