Beraberinde CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, ilçe başkanları ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Seyhan Belediyesi’ne gelen Tezcan, Başkan Karalar’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaretinde, “Parti teşkilatının tüm kademelerinde başarılı görevler sergilemiş bir ismin, tabanı bilen, teşkilatı bilen bir ismin belediye başkanlığını kazanmış olmasının bizim açımızdan da anlamı ve önemi büyüktür. Biz Seyhan Belediyesi’ni 25 yıl sonra bir daha geri vermemek üzere aldık. Buralardan da gelecekte Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı alacak o büyük kervana destek verecek ona inanıyoruz” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Sayın Genel Başkan Yardımcımızın bizimle ilgili söylediği nazik cümlelere teşekkür ediyorum. Biz partili kimliğimizin ve Seyhan halkının bize yüklediği ağır sorumluluğun farkında olarak hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.