Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve İl yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
 
“CHP iktidarı için birleşme zamanı”

 Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nün ehil ellerde olduğunu belirterek İl Başkanı Ayhan Barut’a ve yönetim kuruluna başarı diledi. Adana’daki üç CHP’li belediye başkanının da parti örgütlerinin gururu olduğunu belirten İl Başkanı Barut da, “İl Örgütü olarak Adana’da partimizi büyütüp yerelde ve genelde iktidara taşımak için birlik-beraberlik ve uyum içinde, bağımsız bir şekilde çalışırken, partimizin en önemli mevzileri, aynı zamanda da onurumuz ve gururumuz olan belediyelerimize ve başkanlarımıza yönelik saldırılara karşı siper olup, halka hizmet edip başarılı olmaları yolunda gerekli tüm desteği vereceğiz” dedi.

“PARTİ EHİL ELLERE TESLİM”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve İl yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Barut ve yönetiminin kısa zamanda önemli işlere imza attığını belirten Karalar, partililerin parti içi mücadeleyi bırakıp örgütlerle birlikte CHP’yi iktidara taşıma konusunda sorumluluk alması gerektiğini söyledi.  Barut’un CHP’nin ilkelerini özümsemiş, içselleştirmiş, partinin başarısı için çalışan bir il başkanı olduğunu belirten Karalar, “Partinin ehil ellerde olmasının mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Örgüt içi mücadele döneminin geride kaldığının altını çizen Karalar, “Aile içindeki yarışlar bitmiştir. Bu yarışlar asla kan davasına dönüşmemelidir” şeklinde konuştu.

“SEYHAN’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK HİZMETLER”

Başkan Karalar’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Ayhan Barut, Seyhan’ın CHP’nin Adana’daki üç tane güzide belediyesinden biri olduğunu söyledi. Seyhan’ın Zeydan Karalar’ın belediye başkanlığında kimlik değiştirmeye başladığını dile getiren Barut, Karalar’ın ve Seyhan Belediyesi’nin ülkeye örnek olan hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanma noktasında kilit öneme sahip olduğunu vurguladı.

“CHP’Lİ BELEDİYELERİN HİZMETLERİ MUTLU EDİYOR”

Barut, “Belediyelerimiz bizim için son derece önemli mevziler ve kazanımlardır. Üç belediye başkanımızın ve belediyemizin çalışmaları bizi son derece mutlu etmektedir. Partimizin iktidar olabilmesi için belediye başkanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin ve belediyelerimizin halkın yaşam standartlarını yükselten hizmetlerine ihtiyacımız var. Onlar hizmetleriyle partimizi halkımıza anlatacak biz de parti örgütleri olarak belediyelerimizin hizmetlerini ve partimizin politikalarını anlatacağız” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYELERİMİZE VE BAŞKANLARIMIZA YÖNELİK SALDIRILARA SİPER OLACAĞIZ”

Göreve geldikten sonra il örgütü olarak, parti içi barışı tesis etmek, birlik-beraberliği ve bütünlüğü sağlamak, küskünleri yeniden parti çalışmalarına katmak için çalıştıklarını anlatan Barut, “İl Örgütü olarak Adana’da partimizi büyütüp yerelde ve genelde iktidara taşımak için birlik-beraberlik ve uyum içinde, bağımsız bir şekilde çalışırken, partimizin en önemli mevzileri, aynı zamanda da onurumuz ve gururumuz olan belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza yönelik saldırılara karşı siper olup, halka hizmet edip başarılı olmaları yolunda gerekli tüm desteği vereceğiz” dedi.


“GÜN BİRLEŞME GÜNÜDÜR”

Ülkenin kan gölüne döndüğünü, bazı şehirlerde sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini, iktidarın uyguladığı yanlış dış politika nedeniyle ülkenin savaşın eşiğine geldiğini belirten Barut, Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Barut, “Bu bilinçle ve sorumlulukla tüm enerjimizi Adana’da tüm partilileri birleştirerek, küskünlükleri, dargınlıkları ortadan kaldırarak birlikten kuvvet doğar ilkesinden yola çıkarak çalışıyoruz. Gün dargınlık, küslük günü değil, ülkenin geleceği, çocuklarımızın yarınları için birleşme, CHP ailesini büyütüp iktidar yapma günüdür. Önümüzdeki ilk seçimde yerelde ve genelde CHP’yi birinci parti, ilçe belediye sayımızı artırıp Büyükşehir Belediyesini CHP’nin belediyesi yapmak istiyoruz” diye konuştu.