Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti.
BULUT: BAŞKAN KARALAR'IN DENEYİMLERİNDEN YARARLANMAK İSTERİZ
Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yaptıklarını belertirken Karalar'ın parti içerisinde uzun süre siyaset yapmış deneyimli bir siyasetçi olduğunu söyledi. Karalar'ın geçmiş siyasi birikiminden ve il başkanlığı dönemindeki tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belerten Bulut sözlerini şöyle sürdürdü; "Seyhan Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında uzun süre siyaset yapmış ve başarılı bir il başkanlığı dönemi geçirmiş bir isimdir. Biz yeni yönetim olarak Sayın Karalar'ın siyasi birikiminden ve il başkanlığı yaptığı dönemlerdeki tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Zira bizim başarılı veya başarısız olmamız önümüzdeki seçimlerde kendilerini de etkileyecektir" şeklinde konuştu.
KARALAR: YILLARDIR PARTİMİN HİZMETİNDEYİM BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyaset yaptığı ancak hiçbir olumsuzluğa geçit vermeden 40 yıla yakın bir süre partisine hizmet ettiğini, bundan sonrada aynı siyaset anlayışını devam ettireceğini söyledi. Başkan Karalar, "Ben çok uzun yıllar bu partiye hizmet veriyorum. Birçok olumsuzlukla karşılaşmamıza karşın olumsuzluklar karşısında dimdik durarak partimin bir neferi gibi çalışmalarıma devam ettim. Bundan sonrada bu siyaset anlayışımızdan bir şey değişmeyecek ve siyasetimizi dimdik ve dosdoğru bir şekilde sürdüreceğim. Ben şunu şundan açık ve net söylemek isterim ki; her zaman partimin yanındayım ve destekçisiyim. Yeni yönetimin başarılı olması için elimden geleni yapacağım" ifadelerine yer verdi.