Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren ile Eğlence, Hacımusalı, Halilhocalar, Beydemir, Cingöz köylerinde vatandaşlarla buluştu. Ülkenin gizlenen gerçeklerini tüm çıplaklığıyla halka anlatmakta kararlı olduklarını belirten Av.Kozay, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesini CHP’li yapacaklarının altını çizdi.

MİLLETVEKİLLERİ DE ALANLARDA

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili seçilen Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, parti örgütleri, sivil toplum ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret ederken, İl Başkanı Av.Kozay da köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

“ADANA’DA EN İDDİALI PARTİYİZ”

Yerel seçimler için halkın nabzını yoklayan, yeni rejimin ekonomiye, demokratik, sosyal ve siyasal yaşama olumsuz yansımalarını tüm çıplaklığıyla vatandaşlara anlatan Av.Kozay, 2019’un mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Adana’da en iddialı parti olduklarını kaydetti.

“ADANA’YI MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”

Üç olan ilçe belediyesi sayısını artırıp, Büyükşehir Belediyesini de kesinlikle CHP’li yapacaklarını dile getiren Av.Kozay, “Sosyal demokrat anlayışla yönetilen Seyhan, Çukurova ve Karataş’ta yaşanan değişim ve  sunulan hizmetin kalitesi yerel seçimlerde en önemli referansımız. İlçe belediyelerimiz dört buçuk yılda Türkiye’ye örnek olan hizmetlere imza attılar. Kısıtlı imkanlarla bunları yapabiliyorsa Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımızda neler yapacağımızı tüm halkımızın takdirine bırakıyoruz. Adana’yı çağdaş, daha yaşanabilir, mutlu insanların yaşadığı, refah düzeyi ve yaşam standartları yüksek bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

“CHP HALKIN KENDİSİDİR”

Parti örgütlerinin ve milletvekillerinin seçim olsa da olmasa da sürekli alanlarda halkın içinde olduğunun altını çizen Av.Kozay, “Hiçbir zaman seçimden sonra halkı unutan bir anlayışa sahip olmadık, bundan sonra da olmayacağız. CHP halkın partisidir, halkın ta kendisidir. Yurttaşlarımızın sorunlarını çözmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.