Adanahabermerkezi.com
Gelecek vaad eden Genç siyasetçi! Kadir Aydar'ın kendi ilçesinde gerçekleşen kongrede çarşaf liste ile gidilmesi kararı büyük takdir görmüştü. Ceyhan'da tek liste ile gidilen ve rakipsiz olan Kadir Aydar'ın bu kadar rahat olmasına rağmen, ilkesel bir duruş sergileyerek! seçime çarşaf listeyle gitmesi ve sonuçta oluşan yönetimle uyum içinde çalışması CHP örgütlerinde, partililer arasında hatta başka siyasi partilerce de ilgiyle takip edilmiş ve takdir edilmişti. 

CHP CEYHAN'DA CESARET VE KADİR AYDAR KAZANDI haberi okuyun...

Ancak CHP Ceyhan ilçe Başkanı Kadir Aydar 20 gün sonra yapılan CHP il Kongresinde "Blok listeye" destek vermesi, ilçe kongresinde gösterdiği "İlkesel" duruşu nedeniyle kendisini takdir eden partililer başta olmak üzere siyasi çevreleri hayal kırıklığına uğrattı. Aydar ilçe kongresinde çok rahat kazanacağı seçimde "İlke" öncelikli duruş gösterirken, ciddi bir yarış yaşanan Adana il kongresinde "İlke" öncelikli olmayan bir duruşla "Blok liste"ye destek vermesi bu kez negatif anlamda "gelecek vaad eden genç siyasetçi" olabileceğini de göstermiş oldu. 

PARTİLİLER TEPKİLİ
Partililer ise "İlçe Başkanımız Kadir bey Ceyhan'da ilkesel bir duruşla çarşaf liste ısrarında olmasaydı, bugün il kongresinde blok listeye oy verdiği için kimse eleştiremezdi. Ancak görünen o ki, Kadir bey ilke konusunda çok samimi olmadığını bizlere gösterdi. kendine siyaseten büyük zarar verdi. Yazık" yorumunda bulundular...