Elif Doğan Türkmen; Karataş İlçe binasında muhtarlar, Esnaf Kefalet Oda Başkanı ve diğer STK temsilcileri ile de bir araya gelerek ülke gündemine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı bir toplantı da gerçekleştirdi.
CHP, 3 Aralık Cumartesi günü Adana Mitingi öncesinde önceki gün Karataş ilçe köylerine çıkarma yaptı. CHP’li Elif Doğan Türkmen; Karataş İlçe Başkanı Ersan Aygün,  ilçe kadın ve gençlik kolları, il başkan yardımcısı ve üyeleri ile belediye başkan vekilin de yer aldığı örgüt temsilcileri ile birlikte sabah 09.00’dan akşam geç saatlere kadar Karataş’ın köylerini tek tek gezdi.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen ve beraberindeki örgüt temsilcileri, Karataş çıkarmasına sabah 09.00’da Yüzbaşı mahallesinden başladı. Sırasıyla, Çavuşlu, Karagöçer, İnnepli Höyüğü, Kapı, Hasırağacı, Tuzkuyusu, ve Ataköy mahalle ve köylerinde mahalle temsilciliklerini ziyaret etti. Vatandaş ve muhtarlarla bir araya gelerek, hem sorunları dinledi, hem CHP’nin yürüttüğü bölgesel ve ulusal çalışmalar hakkında bilgi verdi. Elif Doğan Türkmen yaptığı her ziyarette 3 Aralık Adana Mitinginin önemine vurgu yaparak katılım çağrısında bulundu.

Köy ziyaretlerinin ardından CHP Karataş İlçe binasında, muhtarlar, Esnaf Kefalet Oda Başkanı ve diğer STK temsilcilerinin katılımı ile bir toplantı da gerçekleştiren Elif Doğan Türkmen, bölge ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi veren ve 3 Aralık Adana Mitingine katılım çağrısını yineleyen Elif Doğan Türkmen, “tüm hemşerilerimizi Uğur Mumcu Meydanına davet ediyoruz. Hep birlikte Meydanı dolduralım” dedi.