CHP Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, Milletvekili Adayı Bülent Öğrü, Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün Meclis Üyeleri Ali Durnaoğlu, Osman Aşşık, CHP Karataş Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tandoğan, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Karataş’ta esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek 24 Haziran’da Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı ve CHP iktidarı için destek istedi. Karataşlılardan büyük ilgi gören Bulut, “Hep beraber ülkede eşitlik ve adaleti tesis edeceğiz. Yeni dönemde Karataş’ın makus talihini de birlikte yeneceğiz” diye konuştu.

KARATAŞLI HESAP SORACAK

Karataş İlçesi’nin 2006 yılında Turizm Teşvik Kanunu kapsamına alındıktan sonra, Adana Milletvekili Ömer Çelik’in Turizm Bakanlığı yapmasına rağmen yatırımsız kaldığını hatırlatan Bulut, “2006 yılında teşvik kapsamına alındı ardından milyon dolarlık turizm yatırımı müjdeleri bizzat vali ve il kültür ve turizm müdürlüğü tarafından verilmesine rağmen hepsi havada kaldı. Aradan geçen 12 yıl tamamen kayıp olarak tarihe geçti. Biz Karataş’ın önemini biliyoruz. Karataşlı havada kalan sözlerin hesabını 24 Haziran’da sandıkta soracak” diye konuştu.

BACASIZ SANAYİ VE İSTİHDAM

Karataş İlçesi’nin bakir sahilleri ile Akdeniz’in incisi, uluslararası deniz turizminin önemli bir rotasyonu olabilme potansiyeli barındırdığını kaydeden Bulut, “Ama bunun için akıl gerek. O akıl da gerçekten Adana’yı, Karataş’ı bilen, önemseyen CHP kadrolarında var. Karataş’a turizm yatırımları getirecek hamleleri yaparak bacasız sanayiye dönüştürebiliriz. Hem kent ve ülke ekonomisine katkı hem de istihdam alanları sağlayabiliriz. 24 Haziran’da kurulacak halkın iktidarı Karataş için de güvence olacak” dedi.