Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Çukurova Belediyesi’ni ziyaretinde Başkan Soner Çetin’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

“31 Mart’ta Çukurova’dan esen ılık rüzgarlar Adana’yı, oradan da tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı” ifadesini kullanan Yıldırım Kaya, “Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazandık. Bu domino etkisi yaptı ve CHP Mersin ile Antalya’yı da aldı. Bunda sizlerin büyük katkısı var. Ankara’da Çankaya, İzmir’de Karşıyaka ne ise Adana’da Çukurova odur. Başarılı bir dönem geçirdiniz. İkinci dönemde daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizlerin başarısı Adana’da Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmamızı sağladı” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, 5 yıl boyunca büyük emek verdiklerini anlattı. “Ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük projelere imza attık” şeklinde konuşan Başkan Soner Çetin şunları söyledi:

HER KESİME HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

“Biz 5 yıl boyunca tüm kesimlere eşit ve adaletli hizmet götürdük. Kimseyi ötekileştirmedik. Genel Başkanımızın bize söylediği gibi herkesin başkanı olduk. 5 yıl içinde çocukları düşündük 8 semt kreşi açtık, yaşlıları düşündük 13 emekli dinlenme evi yaptık, kadınları düşündük Atatürk Kadın Yaşam Köyü ile Kadın Sohbet ve Dayanışma evi kurduk. Çukurova’daki 212 parkın 108’ini son 5 yıllık dönemde biz yaptık. Zeydan Karalar Seyhan Belediye Başkanıyken birlikte tüm ilçelere hizmet götürdük. Adana’nın her ilçesinde Çukurova ve Seyhan’ın hizmetlerini görürsünüz. Bu anlayış seçimde bize başarıyı getirdi. Birlikte el ele örgütümüzle, kadın ve gençlik kollarımızla, milletvekillerimizle çalıştık, 25 yıl sonra CHP Adana’da Büyükşehir Belediyesi’ni aldı.”

BAHANE YOK BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ

Artık bahane kalmadığını ve başarılı işler yapmak zorunda olduklarını belirten Başkan Soner Çetin, yerel yönetimlerinin başarısının CHP’ye genel iktidarı getireceğini kaydetti.

Başkan Soner Çetin 31 Mart’ta Çukurova’da yüzde 60’a yakın oy oranı yakaladıklarını açıkladı ve Türkiye’de oy oranını en çok artıran 3’üncü belediye başkanı olduğunu vurguladı.

CHP Genel Başkanı Yıldırım Kaya’nın Soner Çetin’i ziyaretine Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay ve parti yöneticileri de katıldı.