ADANA – 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak genel seçimler için kent merkezi ve kırsala çıkartma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadroları, büyük ilgi görüyor. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Ertan Karaoğlu, bu kez de Kozan ilçesinde esnaf, üretici ve vatandaşlarla buluştu. CHP Kozan İlçe Başkanlığı'nda partililere seslenen Tümer, Barut ve Karaoğlu, ilçeyi adım adım dolaşarak 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

'AYDINLIK BİR GELECEĞE YELKEN AÇACAĞIZ'

CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, ilçe örgütü yöneticileri ve partililerin de eşlik ettiği CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Ertan Karaoğlu, kent merkezinde esnaf ziyaretleri yapıp sorunlarını dinledi. Halkçı çözüm önerilerini paylaşan CHP kadroları, 24 Haziran seçiminde Türkiye'nin daha aydınlık bir geleceğe yelken açacağını vurguladı.

'ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ SÖZ KONUSU'

Esnaf ziyaretinin ardından Faydalı, Çokak ve Çukur Mahalleleri'nde üreticiler ve vatandaşlarla buluşan CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Ertan Karaoğlu, bazı taziye ziyaretlerinde de bulundu.  Vatandaşlara seslenen CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, "Bana görev sürem boyunca çok destek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Çok değerli adaylarımız var. Çocuklarımızın geleceği söz konusu. Meclis çoğunluğunu almak zorundayız. Kozan çok önemli bir ilçe. Daha çok gelip gideceğiz. Bu seçimde canla başla çalışıyoruz. Türkiye aydınlık bir geleceğe sizlerin desteğiyle ulaşacak" dedi.

'HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ'

Kozan'da karşılaştığı herkesle selamlaşıp sohbet eden Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut ise, şunları kaydetti:

"Ben de bir çiftçiyim, köylüyüm, ziraat mühendisiyim, içinizden biriyim. Çiftçinin sorunlarını en iyi yaşayan bilir. Artık 16 yıllık saltanatın ve iktidarın sonu geldi. Hem parlamentoda çoğunluğu sağlayacağız hem de adayımız Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Türkiye tarihinin en önemli seçimi olan 24 Haziran'ı başarıyla geçirmek zorundayız. Toplumun her kesimini kucaklayacağız. Hepimize çok önemli görevler düşüyor. 24 Haziran seçiminde Türkiye, 'daha aydınlık bir geleceğe yelken açacaktır. Her eve gireceğiz, her kapıyı çalacağız, herkesle kucaklaşıp halkın iktidarını kuracağız."

HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

CHP Adana Milletvekili Adayı Ertan Karaoğlu da, memleketi Kozan'da hemşehrilerinin desteğini istedi. Kozan'ın Adana için büyük önem taşıdığını, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere yaş sebze ve meyvenin de üretim merkezi olduğunu vurgulayan Karaoğlu, "24 Haziran özellikle çocuklarımızın geleceği için kaygılarımızın ortadan kalktığı bir gün olacak. Burada aslolan Türkiye'nin ilelebet payidar kalmasıdır. CHP'lilerin ortak dileği güzel ülkemizin daha müreffeh bir geleceğe taşınmasıdır" diye konuştu.