İftar yemeğine İl Başkanı Burhanettin Bulut, il yöneticileri, merkez ve taşra ilçe Başkanları da katılarak birlik beraberlik mesajı verdiler.

İftardan sonra konuşma yapan CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven Vatandaşlarla birlikte toplu iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek  “Bugün CHP olarak çok farklı bir gün yaşadık. Halkımızla birlikte İl Örgütümüzle, diğer İlçe Örgütlerimizle ve tüm misafirlerimizle Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu doyasıya yaşadık. Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Yüce Allah bizleri tekrar tekrar böyle güzel iftar sofralarında buluşturmayı nasip etsin. Yemeğimize destek veren, emeği geçen ve katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Adana İl Başkanı Burhanattin Bulut ise yaptığı konuşmada; Sarıçam halkıyla birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “ Ramazan ayı birlik, beraberlik ve bütünlüğün doruklara çıktığı kutsal bir aydır. Bu ay hayır ve yardımlaşma ayıdır. Biz de güzel bir vesile ile sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumuzu belirterek CHP Adana İl Örgütü olarak size iyi ramazanlar dileriz” diye konuştu.