27 Ocak’ta Pazar günü gerçekleştirilecek CHP Seyhan İlçe Belediye Meclis Üyeliği Temayül Yoklaması için Adana Valiliği’ne izin başvurusunda bulunulmuş ve okul olarak da Abdurrahim Gizer Ortaokulu seçilmişti. Ancak Adana Valiliği sürpriz bir karara imza atarak, temayül yoklaması için Erkek Lisesi’ni adres gösterdi.

Adana Valiliği’nin bu kararıyla 27 Ocak’ta Pazar günkü CHP Seyhan İlçe Temayül Yoklaması saat 08.00 – 17.00 arasında Adana Erkek Lisesi’nde yapılacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, gerçekleştirilecek temayül yoklaması için oy kullanacak üyeleri gösterir listenin bugün (22.01.2019) askıya çıkacağını ve 2 gün askıda kalacağını hatırlatarak “Listeye yapılacak itirazlar Genel Merkez tarafından karara bağlanacaktır. Listeleri incelemek ve itirazda bulunmak için 2 gün süre verilmiştir. Tüm partililerimizin ve temayül yoklamasına katılacak aday adaylarımızın bu süreleri göz önüne alarak çalışmalarına yön vermelerini önemle duyururuz” diye konuştu. 

Temayül yoklamasına katılacak 33 aday adayının bulunduğunu da hatırlatan CHP Seyhan İlçe Başkanı Dardağan, “Bu demokrasi şölenimizde tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Temayül yoklamamız valilik kararıyla 27 Ocak Pazar günü 08.00 – 17.00 saatleri arasında Erkek Lisesi’nde yapılacaktır”dedi.