Başkan Kolcu ile yönetim kurulu üyeleri Sevinç Çetin, Fatma Akdoğdu, Hasan Duringa ve Ersan Mercimek ile birlikte Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'na gelerek Başkan Sözütek'i makamında ziyaret edip çiçek vererek geçmiş olsun dileklerini ifade ettiler.

 

Başkan Kolcu ve yönetim kurulunun ziyaretinde Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Piyangocular ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ile Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce de yalnız bırakmadılar.

 

CHP Seyhan İlçe Başkanı Kolcu, "Birlik ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanımız Nihat Sözütek'in rahatsızlığını duyar duymaz ilçe örgütümüzle ziyaretine  geldik. Kendisine Allah'tan şifalar diliyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin. Nihat başkanımız ve ekip arkadaşlarına Adana'mızın ve bizlerin çok ihtiyacı var. Onlarla birlikte inşallah önümüzdeki dönemde güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Başkanımıza şifalar diliyoruz, onu daima başarılı ve muzaffer bir Birlik Başkanı olarak görmek istiyoruz"dedi.

 

Başkan Sözütek de, nazik ziyaretleri ve güze temennileri için Başkan Kolcu ve ekibine teşekkür ederken, "İnşallah, biz de esnaf ve sanatkarlarımıza ve bizi seven tüm dostlarımıza layık hizmetlerimizi sağlıklı bir şekilde, el birliği güçbirliği yaparak sürdüreceğiz"diye konuştu.