Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nün genç, enerjik ve dinamik Başkanı Av.Emrah Kozay, 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarıya ulaşmak için büyük bir enerji harcıyor.

ÖNCE KOORDİNASYON VE HAZIRLIK SÜRECİNİ TAMAMLADI

Göreve gelir gelmez Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’yi Adana’da başarılı bir şekilde ağırlayarak takdir toplayan Av. Kozay, görevinin ilk haftasında milletvekili adaylarının ve parti örgütlerinin çalışma programı ile sandık güvenliği, sandık görevlilerinin eğitimi ve seçim günü yapılacak çalışmalarla ilgili hazırlıkları ve koordinasyonu tamamladıktan sonra adaylarla birlikte alanlarda aktif olarak çalışmaya başladı.

ANADOLU VE 19 MAYIS MAHALLELERİNDE ESNAF ZİYARETLERİ

Dün  Yüreğir’in 19 Mayıs ve Anadolu mahallelerinde Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, milletvekili adayı Orhan Sümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Yüreğir İlçe Örgütü ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Av.Kozay, CHP’nin programını ve seçim bildirgesini anlatıp halktan destek istedi.

“MİLLET İÇİN GELİYORUZ”

Türkiye’yi içinde bulunduğu karanlık dönemden kurtarmak için mücadele verdiklerini dile getiren Av. Kozay, “El ele, omuz omuza, yürek yüreğe bu karanlık dönemi sonlandıracağız. Değişim zamanı geldi.  Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi’ni de iktidar yapacağız. Başaracağımıza inancımız tam.  Kendimize, partimize, adaylarımıza, halkımıza güveniyoruz. Haksızlığa, adaletsizliğe, işsizliğe, yoksulluğa, tek adam yönetimine son vermek için geliyoruz. Cumhuriyetin temel değerlerini yıkmak isteyenlere, Gazi Meclisin yetkilerini ortadan kaldırmak isteyenlere “dur” demek için geliyoruz. Türkiye’yi huzur dolu, barış dolu günlere taşımak için geliyoruz. Mutlu nesiller ve yüzleri gülen çocuklar için geliyoruz. Artık TAMAM. Millet için geliyoruz” dedi.