Demokratik yarışta kazanma konusunda kendine güvenemeyen bazı çevreler, kullanabildikleri medya veya şahıslarla Türkiye'de karşılığı bulunan siyasi partilere haince saldırıya başladı. 

Bunlardan biri de CHP'ye saldırı oldu. 27 Nisan'da CHP Kozan Gençlik Kolları Başkanlığından istifa etmiş olan K.O.'nun iddiaya göre fuhuş yaptırmaktan gözaltına alınması Türkiye'de yankılanması sağlandı. Yalan atarak, çirkefleşerek medya etiğini bir kenara bırakarak yapılan yayınlarda K.O.'nun zaten CHP'den istifa ettiği gerçeği gizlenerek, CHP'nin kurumsalk kimliği hedef alınmaya çalışıldı.

Ama birilerine yalakalık yapmak için utanmadan yalan yazan bazılar K.O 'nun zaten partiden istifa etmiş biri olduğu onun yerine de Emin Kalkan'ın atanmış oldıuğu gerçeğini aklınca gizlemeye çalıştı. Birincisi, K.O suçlu da olsa suç kişiyi bağlar. Siz hiç babası adam öldüren biri için oğlunun suçlu bulunarak tutuklandığını gördünüz mü? Bu evrensel bir hukuk gerçeğidir. Suç kişiyi bağlar.

Ancak, Parasını vererek çalıştırılan troller aracılığıyla bu yanlı ve yanlış haberin sosyal medyada yayılması sağlandı. 

Ücretli Troller büyük emek!! harcayarak konuyu Twetter!da tt yapmayı başardı

Buna Adana'da da logosunda Atatürk fotoğrafını koymaktan çekinmeyen bir gazete kendince destek verdi. Birileri günde 100 civarı satan gazeteden yüzlerce bastırtarak dağımını yaptırdı. 

Böylece CHPli ayaklarına yatan gazetenin aslında kime hizmet ettiği de ortaya çıkmış oldu.