İl Başkanlığı’nın yeni binasında gerçekleştirilen ilk bayramlaşmada renkli görüntüler yaşanırken, CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, Ramazan Bayramı’nın insanlığa barış getirmesi dileğinde bulundu. İl Başkanı Bulut ve yönetim kurulu üyeleri AKP, MHP ve HDP il başkanlıklarına da bayram ziyareti yaptı.

 

YOĞUN KATILIMLI BAYRAMLAŞMA

CHP Adana İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşmaya CHP milletvekilleri, CHP’li belediye başkanları, meclis üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla partililer yoğun ilgi gösterdi.

 

BARIŞ TEMENNİSİ

İl Başkanı Burhanettin Bulut, bayramların, kırgınlık ve dargınlıkların sona erdiği, sevginin ve saygının öne çıktığı, hoşgörünün egemen olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği anlamlı ve özel günler olduğunu vurgulayıp, Ramazan Bayramı’nın insanlığa barış getirmesi temennisinde bulundu.

 

SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ

İl Başkanı Bulut, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve yönetim kurulu üyeleri sırasıyla AKP, MHP ve HDP İl Başkanlıklarına bayram ziyaretinde bulundular.



Bulut ve beraberindekiler, AKP Adana İl Başkanı Fikret Yeni, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve yönetim kurulu üyeleriyle, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve HDP İl yöneticileriyle bayramlaştı.

 

GAZETECİLERLE DE BAYRAMLAŞTILAR

İl Başkanı Bulut, Adana Milletvekili Tümer ve il yönetim kurulu üyeleri Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ndeki bayramlaşmaya da katılarak gazetecilerin bayramını kutladılar.