Yoğun katılımlı gerçekleştirilen bayramlaşmada CHP İl Başkanı Gökhan Yağ, bayramların dargınlıkların, küskünlüklerin sona erdirildiği, toplumu birleştiren, bütünleştiren özel günler olduğunun altını çizerek, “Gün yoksulluğa, zulme karşı mücadele, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için birleşme günüdür. Gün, ‘Önce insan, önce birlik, önce Türkiye’ sorumluluğuyla çalışma günüdür” dedi.

YOĞUN KATILIM

CHP Adana İl Örgütü’nün İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, il yöneticileri, Adana milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları ve örgüt yöneticileri, gençlik ve kadın kolları başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri ile partililer yoğun ilgi gösterdi.

“HALK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR”

CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, bayramların küslüklerin, dargınlıkların sona erdirildiği günler olduğunun dile getirerek, “Ülkemiz ve halkımız zor günler geçiriyor. Bugün en büyük sorunumuz olan terör nedeniyle toplumsal barışımız tehdit altında. Suriye’de yaşanan iç savaşın olumsuz etkilerini de en ağır şekilde yine ülkemiz yaşıyor. 13 yıldır uygulanan ekonomik politikalar nedeniyle halkımız bir yandan da yoksullukla mücadele ediyor” diye konuştu.


“TARİHİ SORUMLULUĞUMUZ VAR”

1 Kasım erken genel seçimlerinin hem Cumhuriyet’in devamı hem halkın refahı için yaşamsal öneme sahip olduğunu vurgulayan İl Başkanı Yağ, 1 Kasım seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel bir sorumluluğu bulunduğu söyledi.


“ÖNCE İNSAN, ÖNCE BİRLİK, ÖNCE TÜRKİYE”

Yağ, “Gün küslük, dargınlık değil birlik günüdür. Gün yoksulluğa, zulme karşı mücadele, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için birleşme günüdür. Hep birlikte kişisel kaygıları bir kenara bırakmalı ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için ‘Önce insan, önce birlik, önce Türkiye’ diyerek el ele vermeliyiz” şeklinde konuştu.