Yoğun katılımlı gerçekleştirilen bayramlaşmada CHP İl Başkanı Ayhan Barut, bayramların dargınlıkların, küskünlüklerin sona erdirildiği günler olduğunu belirterek kurban bayramının Türkiye’ye ve dünyaya barış, huzur, mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
CHP Adana İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, il yöneticileri, Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçe başkanları ve örgüt yöneticileri, gençlik ve kadın kolları başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri ile partililer yoğun ilgi gösterdi.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, bayramların önemine vurgu yaptığı konuşmasında Türkiye’nin zor günler geçirdiğine dikkati çekti. Bayramların birleştirici, bütünleştirici özelliğinin toplumsal barışın sağlanması bakımından büyük önem taşıdığını ifade eden Barut, Kurban bayramının Türkiye’ye ve dünyaya barış, huzur, mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Ülkenin geleceği için CHP’lilere büyük sorumluluklar düştüğünü kaydeden Barut, halkın refahı, toplumun huzuru ve refahı için her zamankinden daha çok çalışacaklarını belirterek başta Adanalılar olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı. Barut, “Kurban bayramının, akan kanın durduğu, terörün ve savaşların sona erdiği, insanların daha özgür yaşadığı, demokrasinin gerçek anlamda yaşam bulduğu, barışın, adaletin ve eşitliğin hakim olduğu bir dünyaya vesile olması temennisiyle bayramınızı kutluyorum” diye konuştu. 

 Barut’un konuşmasının ardından partililer hem bayramlaştı, hem de uzun süre sohbet etme imkanı buldu.