Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen ve Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’nin de katıldığı sertifika töreni saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

BAŞARININ EN ÖNEMLİ FAKTÖRLERİ

Açış konuşmasını yapan CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, bir siyasi partinin başarısında hem ideolojisinin hem de ideolojinin partinin her kademesinde görev yapan partililerce kavranıp bir bilinç haline gelmesinin en önemli faktörler olduğunu söyledi.

PARTİLİLİK BİLİNCİYLE MÜCADELE DAHA İLERİ TAŞINIR

Bu bilincin çok ciddi bir eğitimle oluşabileceğinin altını çizen Çelebi, “Bu bilinci alırsak, partimizin her türlü eylemini, çalışmasını doğru ve kararlı bir şekilde sahipleniriz. Mücadelemiz de daha ileri boyutlara gider” dedi.

EĞİTİMLER BAŞARININ ANAHTARI

23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büşükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde eğitimin öneminin çok daha anlaşılır hale geldiğini dile getiren Çelebi, “İstanbul seçimlerinde parti görevlilerinin, il ve ilçe örgütlerinin, desteğe giden partililerin, hukukçuların kararlı bir şekilde o sandıklara ve partinin diğer eylemlerine sahip çıktığını, nasıl bir başarı elde edildiğini gördük. O nedenle eğitimin önemini bir kez daha vurguluyoruz. İleride elde edeceğimiz başarılarda bu eğitimlerin büyük bir etkisi olacağını biliyoruz” diye konuştu.

Özverili çalışmaları nedeniyle Parti Okulu eğitmenlerine ve eğitimlere katılan partililere teşekkür eden Çelebi, “Hep birlikte partililik bilinciyle mücadele ederek genel iktidarı da kazanacağız” şeklinde konuştu.

BİLİNÇLİ, ÖZVERİLİ VE DİSİPLİNLİ ÜYE YAPISI GENEL İKTİDARA GÖTÜRECEK

Parti içi eğitimlerin CHP Parti Okulu tarafından hazırlanan 12 temel eğitim modülü üzerinden, belirlenen formatla Türkiye’de genelinde eğitmenler tarafından verildiğini aktaran Parti Okulu Adana İl Koordinatörü, Çukurova İlçe Başkanı Av.Remzi Ümit Atay ise, “Bilinçli, özverili, belirli bir eğitim disiplini altında çalışan üye yapısı partimizi genel iktidara götürecek model olacaktır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, eğitim programlarına katılan partililere sertifikaları verildi.