Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, çağdaş Türkiye inançlarından asla vazgeçmeyeceklerini vurguladı.

24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçildikten sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan, meclisin tatile girmesinin ardından ilçe başkanları ve partilileriyle bir araya gelen CHP’li milletvekilleri, Türkiye’nin huzuru, refahı ve mutluluğu için durmaksızın çalışacaklarını söyledi. Karaisalı, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova ilçe ziyaretlerinden sonra Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli’ye geçen Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, burada Tufanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Aktürk ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Tufanbeyli’nin ardından sırasıyla Saimbeyli’de İlçe Başkanı Emel Yazıcıoğlu Doğan, Feke’de İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, Kozan’da İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, İmamoğlu’nda İlçe Başkanı Kasım Karaköse, ilçe yöneticileri ve partililerle buluşan CHP’li milletvekilleri, “Mutlaka güzel günler göreceğiz. Tüm partililerimizle ve halkımızla el ele vereceğiz ve mutlaka başaracağız" diye konuştu.

“BİZ HAKLIYIZ, KAZANACAĞIZ"

Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran CHP’nin ulusun sigortası olduğuna işaret eden Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, İl Başkan Yardımcısı Şahin Yeter’in de hazır bulunduğu görüşmelerde şunları söyledi:

“İşsizlik ve yoksulluk kaderimiz değil. Çiftçi ürettiğinin karşılığını alamıyorsa, emeklimiz, işçimiz, memurumuz geçinemiyorsa, gençlerimiz iş bulamıyorsa bu düzenin değişmesi gerek. Halkımızdan bu mücadelemize destek istiyoruz. Yaşlısından gencine, kadınlardan erkeklere, köylüsüyle kentlisiyle biriz, beraberiz. Biz haklıyız ve biz kazanacağız. Ayrışarak değil birleşerek, eksilerek değil çoğalarak halkın iktidarını kuracağız. Umutsuzluk yok, karamsarlık yok. İnancımızla, direncimizle onurlu bir gelecek kavgasında safları daha sıkı tutacağız. Önümüzdeki ilk yerel seçimlerde yerelde Adana’da genelde Türkiye’de başarı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Çağdaş Türkiye oluşturma mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Tüm Milletvekilleri olarak gerek mecliste, gerekse alanlarda kararlı, etkin bir mücadele sözü veriyoruz. Daha yaşanabilir bir Adana ve Türkiye'yi birlikte yaratacağız."