Parti içi yarışın kongreyle birlikte geride kaldığını belirten Av. Battal Özer, CHP’nin başarısı için bütünleşme zamanı olduğunu vurgulayıp, “Partimin ve örgütümün emrindeyim” dedi.

Barut’un parti içi birlik ve beraberliği sağlamaya yönelik çalışmalarının önemine değinen Av. Özer, çok sıkıntılı bir dönemden geçen ülkenin her geçen gün CHP iktidarına daha çok ihtiyacı olduğunu belirterek, parti içi barış ortamının CHP’nin iktidar yürüyüşünün itici gücü olacağını kaydetti.

Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, Meclis Üyesi Mustafa Karakuş ve eski İl Başkan Yardımcısı Av. Selçuk Esmen de İl Başkanı Ayhan Barut’a ve yönetim kuruluna “hayırlı olsun” dileklerini iletip başarı diledi.


“CHP’DE HERKESE YER VE GÖREV VAR”

Ziyaretlerinden ve dileklerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Barut, hiç kimsenin tek başına CHP’yi bir yere taşıyamayacağını vurguladı. Siyasette başarının ekip çalışmasıyla mümkün olduğunu ifade eden Barut, “CHP ailesinde herkese bir yer ve görev var.  Kimseyi ayırt etmeden, CHP’ye gönül vermiş herkesle el ele, kol kola iktidara yürüyeceğiz. Ortak hedefimiz CHP iktidarı” diye konuştu.