Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çelebi, Beytullah Soylu, Hasine Akın ve Zühal Kuleaşan ile birlikte Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası’na gelen İlçe Başkanı Zeki Eren’i makamında kucaklayarak karşılayan Birlik Başkanı Barışık, nezaket ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve esnaf odası başkanlarının da bulunduğu ziyarette, Kazım Barışık’ın TESK Yönetim Kurulu’na seçilmesinden önce bir Adanalı olarak mutluluk duyduğunu ve Adanalı esnaf ve sanatkârların sorunlarına bu kadar yakın ve paylaşımcı yapısından dolayı daima takdir ettiklerini belirtirken, “Sayın Barışık’a yeniden seçildiği Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyeliği’nde üstün başarılar diliyoruz. Başarılarının, yeni dönemde de artarak devam edeceğine inanıyoruz”dedi.

 

Barışık da, TESK Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmesinden dolayı sivil toplum örgütlerinden gelen destek ziyaretlerini sevinçle karşıladığını belirtirken, CHP Çukurova İlçe Başkanı Eren ve yönetimine de moral artıran ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.