İlçe Sekreteri Mehmet Çelebi, Yönetim Kurulu üyeleri Beytullah Soylu ve Hasine Akın’dan oluşan CHP Çukurova İlçe Örgütü heyeti, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Abdullah Bakır, Jeofizik Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Melih Baki ve Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar’ı ziyaret etti.
Ziyaretler sırasında sivil toplum örgütleri ile ilişkilerin geliştirilmesini amaçladıklarını belirten CHP Çukurova İlçe Sekreteri Mehmet Çelebi, STK’ların birikimlerinden, projelerinden yararlanmak istediklerini söyledi.
Çelebi, son yıllarda CHP’nin mesleki, demokratik kitle örgütleri ile bağlarının zayıfladığını, bunu telafi etmek için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. Çelebi, “Sivil toplum örgütleri bir ulusun kılcal damarlarıdır. Bu kuruluşlarla diyalog kurulmak suretiyle halka daha iyi ulaşılabilir, birikimlerinden ve projelerinden yararlanılabilir” dedi.
Sivil toplum örgütlerinin öneminin günümüzde daha çok ortaya çıktığını ifade eden Çelebi, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve bekleyen tehlikeleri düşündüğümüzde önemleri daha iyi anlaşılacaktır. Önümüzdeki süreçte sivil toplum örgütlerimizle ilişkilerimizi daha sıkı sürdüreceğiz ve ciddi işbirlikleri oluşturacağız” diye konuştu.