Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayları Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer ve Mustafa Bilgilioğlu, Çukurova ilçesinde CHP projelerini anlattı.
Güzelyalı’daki bazı kıraathanelerde vatandaşlarla görüşen adaylar, CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ve CHP Çukurova Kadın Kolları Başkanı Zihneti Emre ile birlikte hem broşür dağıttı hem de Türkiye’nin CHP iktidarına olan ihtiyacını dile getirdi. 
Turgut Özal Bulvarı’ndaki esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen, Ev Kadınları Derneği (EVKAD) Adana Şubesi Başkanı Sema Turan Yapıcı ile birlikte ‘EVKAD Çadır Dükkanı’ gezen Türkmen, Tümer ve Bilgilioğlu, CHP iktidarında kadınların iş yaşamına olan katkılarının artacağına ve girişimciliğin ön plana çıkarılacağına işaret etti.

Kadınların hayatın tüm alanında örnek çalışmalarla dikkat çektiğini ancak son 13 yılda kadının ekonomik yaşamda etkin olmasının önünün tıkandığını vurgulayan CHP’li adaylar, “Sözümüz söz. CHP iktidarında verilen tüm sözler tutulacak” diye konuştu.
Türkmen, Tümer ve Bilgilioğlu, Doğalpark ve civarındaki kıraathane, esnaf, öğrenci, emekli ve gençlerle de sohbet etti. CHP’li adaylar Çukurova ilçesinde büyük ilgi gördü.