Akay’a mahalle geilerinde Millet İttifakı belediye meckis üyesi adayları Kemal Çelik, Sertaç Durak, Hatice Yılmaz, Uğur Büyükkantarcı ile CHP Seyhan Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve Halkın Doktoru olarak bilinen Dr.Ahmet Adıgüzel de eşlik etti.

“NİSANI BEKLEMEDEN BAHARI GETİRDİNİZ

Buralarda konuşan CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Seyhanlıların 1 Nisan’ı beklemeden “bahar”ı  getirdiğini söyledi.  Akay, “Karşımızdaki tablo açıkça gösteriyor ki seçim bizim lehimize sonuçlanacaktır.  Ama unutmayalım ki, seçim sandıkta başlar sandıkta biter. Onun için son güne kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DEMOKRATİK, KATILIMCI BELEDİYECİLİK

“Bu seçim hepimizin seçimi” diyerek konuşmasını sürdüren CHP’li Akay , “Birlikte kazanacağız” mesajı verdi.  Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm yurttaşlara eşit, adil bir hizmet sunulacağının altını çizen CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal akay, “demokratik” ve “katılımcı” bir belediyecilik anlayışını esas aldıklarını vurguladı.  Akay, “İnsanların nereden geldiklerine, kimliklerine, kültürlerine bakmadan, insanca, onurluca yaşamalarını sağlamak bizim önceliğimizdir” diye konuştu.

İLGİ KARTOPU GİBİ BÜYÜYOR

Gittiği her mahallede, sokakta, yaşlı, genç, kadın,erkek herkes tarafından sevgi çemberiyle kuşatılan CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay’la başta çocuklar olmak üzere yurttaşlar özçekim ve fotoğraf çektirmek için adeta yarış içerisine girdiler.