Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret ederek, kendisine ve yönetimine başarı diledi.

AYHAN BARUT’TAN BÜNYAMİN AVCI’YA ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, göreve gelir gelmez başlattığı çalışma gezilerini sürdürürken diğer taraftan il binasında tebrik ziyaretlerini de kabul ediyor. Avcı’nın son misafiri CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetimi oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, ev sahibi İl Başkanı Avcı, misafir İl Başkanı Barut ve arkadaşlarının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

BARUT: HEPİMİZ VATANIMIZ, HALKIMIZ İÇİN VARIZ

Başkan Avcı’ya ve yönetim kuruluna görevinde başarı dileyen Ayhan Barut, siyasi partilerin il başkanlığı görevinin büyük emek isteyen, oldukça zorlu ancak halka hizmeti esas aldığı için çok da güzel bir görev olduğunu belirtti. Siyasi partilerin temel görevinin halka hizmet olduğunun altını çizen Barut, “Hayata farklı bakış açıları olan siyasi partilerin il başkanları olsak da hepimizin ortak amacı vatanımıza, memleketimize, halkımıza hizmet etmektir. Atatürk ilke ve devrimlerini esas alan, laik, demokratik, adaletli, refah düzeyi yüksek, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye ve daha yaşanabilir bir Adana hedefi doğrultusunda çalışan tüm kurum, kuruluş ve kişilerle işbirliği yapmaya hazırız. Bu ülke, bu memleket hepimizin. Hepimiz vatanımız, halkımız için varız. Bu bağlamda görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

AVCI: YERELDE DE ‘ÖNCE ADANA’ İLKESİYLE ÇALIŞIYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı da, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan siyaset kurumunun özellikle bu günlerde çok önemli sorumluluklar yüklendiğine vurgu yaptı. Avcı “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir mensubu ve temsilcisi olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin her zaman ifade ettikleri gibi ‘Önce ülkem ve milletim’ diyoruz. Gerek içeride gerekse dışarıda ciddi sorunlarla boğuşurken, birlik ve beraberlik ruhunun diri tutulması gereğine inanıyoruz ve bu konuda çok yüksek bir hassasiyeti temsil ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve dava arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimize can veren Türk milliyetçiliğini bayrak yapan ve bu değeri iliklerine kadar yaşayan ve yaşatan bir hareketiz. Yerelde de ‘Önce Adana’ ilkesiyle çalışıyoruz. Adana’mızın gelişmesi, kalkınması, sorunlarının çözüme kavuşması, halkımızın barış ve huzur içinde yaşaması için herkesle, her kurumla çalışmaktan asla imtina etmedik ve etmeyiz. Bu manada, yapılan bu ziyarete de yüksek bir önem ve değer atfediyor, nezaketinizden ötürü size, değerli arkadaşlarınıza teşekkür ediyor, tüm camianıza saygılar sunuyorum.” dedi.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve beraberindeki heyetin ziyareti, “Toplu fotoğraf” verilerek son buldu.