Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Turgay Develi, Çukurova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulunda yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu bir kez daha yeniledi. Develi, adayların önseçim, delege ve partililerle yapılacak olan bir seçimle belirlenmesini onayladığını söyledi ve “Adayları halka soralım” dedi.

CHP Adana Milletvekili Develi, Çukurova İlçe Başkanlığı tarafından Belediye evlendirme dairesinde yapılan danışma kurulu toplantısına katıldı. Develi, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“ Çukurova İlçe Başkanımız Sayın Haşmet Biçer’in belediye başkan adaylarının ön seçimle belirlenmesi konusuna bende katılıyorum. Adayların ön seçimle belirlenmesini onaylıyorum ve delegelerin yanı sıra partili üyelerle de yapılmasını talep ediyorum. Bu yapılacak olan aday belirleme seçimlerine ayrıca bir isteğim daha var. Bu belirleme oylamalarına halkımızı da katmalıyız. İlçelerde sandık koyarak CHP’ye oy verip vermeyeceklerinin de belirlememiz lazım. Ben bir kez daha tekrarlıyorum. Turgay Develi olarak Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığımı buradan yeniden açıklıyorum.  Yapılacak olan aday belirleme seçiminden hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın bende onun arkasında ve yanında yer alacağım. Bunu buradan bir kez daha sizlere açıklamak istedim. Adana da belediyeleri kazanmak zorundayız. Adana da bir milyon 600 bin seçmen var. Adana de belediyeleri kazanmamız gerekiyor ve İl ve İlçe teşkilatlarımızın yanı sıra gençlerimiz ve kadın kollarımızla el ele vererek yapılan çalışmalarımızı daha fazla yapmamız gerekiyor. Sıkılmadık el, gitmedik sokak bırakmamamız gerekiyor. Arkadaşlar başka Adana yok. “