CHP’li gençlerden Kerim Uzun, Alican Demiray ve Perihan Taşçıların oluşturduğu gençlik ekibi Karataş’ı baştan sonra temizledi.

Temizlik kampanyasına sahilden başlayan CHP’li gençler ‘’Karataş’ta belediye Başkanlığını kazan Boğaçhan Ünal Başkanımızın bir önceki dönemden kalan borçlar nedeniyle zor durumda olduğunu, araçlarını dahi icra nedeniyle bağlandığı duyumunu aldık. Biz CHP’li gençler olarak Karataş halkına teşekkür etmek için Karataş’ta temizlik kampanyası düzenledik, temizlik kampanyamıza sahilden başlayıp Karataş Adana yoluna kadar temizlik yaptık’’’diye konuştular.

Önümüzdeki hafta içerisinde Karataş’ta fidan dikme kampanyası da başlatacaklarını belirten CHP’li gençler ‘’Karataş halkı için ne yapsak az, bu onurlu halk en kısa zamanda Başkanımız Boğaç Ünal ile hak ettiği yere gelecek ve Karataş bir turizm kenti olacak dediler’’

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ise yaptığı açıklamada’’Gençlerimizin bu fedakâr davranışı beni oldukça duygulandırdı ve yürekli gençlerimize bu asil davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum ‘’dedi.