Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Kadın Kolları üyeleri referandumdaki başarılı çalışmaların ardından şimdi de gözünü genel seçimlere çevirdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Kuleaşan, “Hedefimiz, Çukurova ve Adana’da birinci parti yapmak ve tek başına iktidara gelmek” dedi

Zuhal Kuleaşan başkanlığındaki CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ilçe binasında bir araya gelerek referandum sürecindeki çalışmaları ve Çukurova İlçesi seçim sonuçlarını değerlendirdi. Çukurova’da hayır oylarının yüzde 68 oranında çıkmasını başarı olarak değerlendiren ilçe kadın kolları toplantısında, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
 CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Kuleaşan, referandum sürecinde ortaya koydukları çalışmaları daha üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun “Durmak yok, çalışmaya devam” talimatı üzerine 22 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimler ile ilgili çalışmalara başladıklarını ifade eden Kuleaşan, şöyle konuştu:
“İlçe Başkanımız Zeki Eren’in direktifleri doğrultusunda Çukurova Kadın Kolları yönetim kurulu ve üyelerimizle, referandum sürecinde yaptığımız başarılı çalışmaları daha üst seviyeye çıkaracağız. 2011’de yapılacak genel seçimlerdeki hedefimiz, CHP’yi Çukurova’da ve Adana’da birinci yapmak ve tek başına iktidara getirmektir.”
Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Kuleaşan, bu yıl Cumhuriyet Haftası kutlama etkinliklerine yoğun ve coşkulu katılım sağlanması için şimdiden çalışmaların başlatıldığını sözlerine ekledi.