Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkanı Aygül Seçginok, Çukurova İlçe Kadın Kolu Başkanı Zuhal Kuleaşan, Sarıçam İlçe Kadın Kolu Başkanı Nurlu Erkan, Yüreğir İlçe Kadın Kolu Başkanı Seher Irk ve İl Kadın Kolu Yönetim Kurulu’nun ortak toplantısı sonrası açıklama yapan CHP Adana İl Kadın Kolu Başkanı Göksu Günay, referandum kampanyası da dahil sürdürdükleri ev, Pazar ve esnaf ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.
İnsanlara ulaşmanın bir yolu olarak ifade ettiği bu çalışma yönteminin başarıyı getirdiğini anlatan Başkan Göksu Günay, “Çalışma programımızın ayrıntılarını da tamamlayıp, hedef 2011 Milletvekili Seçimi diye kolları sıvayacağız. Amacımız partimizi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaktır. Ülkenin içinde bulunduğu zor koşullar bunu gerektirmektedir. Yığılan sorunları halkın iktidarında çözmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
CHP Adana İl Kadın Kolu Başkanı Göksu Günay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle geleneksel cumhuriyet şenliğini de gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “2. Geleneksel Cumhuriyet Şenliği programımızı da önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Partili kadın arkadaşlarımız çalışmalara başladı bile” dedi.