Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe ziyaretlerine bir yenisini ekledi. Başkan Av. Rukiye Çinkılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pozantı'da ilçe örgütü ile birlikte çeşitli etkinliklere imza attı. CHP Pozantı İlçe Başkanı Ersin Kozan ve Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Güven ile birlikte hasta ve başsağlığı ziyaretlerinde bulunan CHP'liler, ilçe halkı tarafından memnunlukla karşılandı.

Esnaf gezileri ve pazar ziyaretleri de gerçekleştiren CHP İl Kadın Kolları, ilçedeki bir sağlık ocağının ardından miniklerle buluştu. Kreşteki çocuklarla tek tek ilgilenen CHP'li kadınlar miniklere diş macunu ve diş fırçası hediye etti. İlçede el emeği göz nuru dikiş nakış işi ile uğraşan kursiyerlerle birlikte yardıma ihtiyacı olan bir aileyi de yalnız bırakmayan CHP'li kadınlar, ilçe ziyaretlerinin süreceğine işaret etti.

Pozantı'daki görüşmelerin ardından izlenimlerini paylaşan CHP Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, esnafın pahalılıktan şikayet ettiğini söyledi. AKP'ye oy veren ilçe halkının yanıltıldığını, halkın kendilerine sırt dönüldüğünün altını çizdiğini ifade eden Av. Çinkılıç, "Pozantı halkı mazot başta olmak üzere tarımsal girdilere yapılan zamlardan ve pahalılıktan çok şikayetçi. Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. İlçedeki bazı yaşlı teyzelerimiz geçimini idame ettirebilmek için şifalı bitkiler toplayarak satmak zorunda bırakılıyor. Dikiş ve nakış atölyesindeki emekçi kadınlarımızın emekleri yok sayılıyor. Türkiye ile birlikte Adana ve Pozantı da tam bir tüketim toplumu haline getirilmeye çalışılıyor. Partimize ve örgütümüze büyük ilgi gösteren Pozantılı hemşehrilerimiz önümüzdeki ilk seçimlerde kendilerine sırt dönenlerden hesap soracaklardır" diye konuştu.