“İÇİMİZDEN BİRİ OLACAK”

“CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?” biçimindeki sorulara son günlerde giderek daha sık muhatap olan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin, “Hiç kimse merak etmesin. İçimizden, emek veren,  halkta karşılığı olan, örgütün bildiği, demokrat, halka tepeden bakmayan, vizyonu olan bir arkadaşımız aday olacak. Sıkın dişinizi az kaldı” diye konuştu.

“İTHAL ADAYA KAPALIYIZ”

Adana’da “ithal aday” tartışmasının bittiğinin de altını çizen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin, kent merkezindeki temaslarının ardından Seyhan’ın kenar mahallelerinde halkla buluştu. Adı ya da konumu ne olursa olsun Adana’da ithal adayın istenmediğini ve bu durumun CHP Genel Merkez yöneticileri tarafından da görüldüğünü ifade eden Çetin, şunları söyledi:

“HİZMET NEYMİŞ GÖSTERECEĞİZ”

“Sadece CHP’li çevreler değil, herkes CHP’nin Adana Büyükşehir adayının kim olacağını bekliyor. Evet, biraz gecikti ama CHP Genel Merkezimiz öyle bir aday profili arıyor ki hem enerjik ve birikimli hem de vizyonu olan, dürüst ama halkta da tabanı olan bir ismin üzerinde duruyor. Adana’yı ve tüm ilçelerini defalarca gezmiş, halkla kucaklaşmış biri olarak diyorum ki işimiz çok zor. İki uzak ilçesi arasında 400 km olan Adana’da yap-boz’u, sök-tak’ı bitireceğiz. Hizmet neymiş göstereceğiz, 24 saat çalışacağız.