İlçe gezilerini devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’in bu seferki durağı Feke oldu. CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk’la birlikte vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Tümer, ilçe merkezindeki küçük esnafın büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

ULAŞIM, EĞİTİM, SU VE SAĞLIK SORUNU VAR!

CHP’nin tüm çocuklara ve gençlere özgür bir gelecek bırakmak için mücadele ettiğini kaydeden Tümer, Feke’deki bir çok köyde ulaşım, eğitim ve sağlık başta olmak üzere çeşitli sorunlar yaşandığını vurguladı. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünden, demokrasiden yana tavır alan köylü ve çiftçilerin son 15 yılda adeta hiçe sayıldığını gezdiği yerlerde gören Tümer, Feke’nin Akoluk köyünde içme suyu problemine tanıklık etti.

“HOKKA DAĞI’NA ÖNEM VERİLMELİ”

Tapan Bölgesi’ndeki vatandaşlarla da bir araya gelen Tümer, Tapan Hokka Dağı’nda gençlerin bin bir emekle yamaç paraşütü yaptığını, doğa sporunda öne çıkabilecek Tapan’a merkezi idarenin destek vermesinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

MUHTARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Akoluk’taki kahvehanede vatandaşların sorunlarını dinleyen, rahatsızlığından dolayı bir süredir evinde dinlenen muhtar M.Ali Aksoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Tümer, “Hak, hukuk ve adalet mücadelemiz her alanda sürecek. İlçelerimizde yaşanan büyük sorunlar görmezden geliniyor. Günübirlik politikalar ve siyasi çekişmelerle milletin hangi ruh halinde olduğunu görmeyenler haksız ve hukuksuz uygulamalarla aileleri, çocukları günah keçisi ilan ediyor” dedi.

“ÇÖZÜM YOLU ARAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Tümer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde ülkenin refaha kavuşması için vatandaşların sorunlarını yerinde tespit edip çözüm yolu aramaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.