Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, bayram süresince Adanalılarla bir araya gelmeye özen gösterdi.
Bayram nedeniyle arefe günü akşam saatlerinde CHP Pozantı İlçe Örgütü’nün düzenlediği bayramlaşma törenine katılmak üzere ilçeye giden Tümer, burada İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, ilçe kadın, gençlik ve yönetim kurulu üyeleri ve partilileriyle sohbet etti.

ÇOCUKLARLA İLGİLENDİ

Bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Tümer’e teşekkür eden Eroğlu ve partililer, Türkiye’nin adaletli bir ülke olabilmesi için verilen uğraşın tüm vatandaşları kapsadığına işaret etti. Pozantı ziyaretinin ardından ASKON’un Adana Hastaneler Kavşağı’ndaki iftar çadırında Şube Başkanı Recep Çalışkan ve vatandaşlara da hayırlı bayramlar dileyen Tümer, çocuklarla da özel olarak ilgilendi. Tümer, Türkiye’nin çağdaş geleceği için çocuklar ve gençlere değer verilmesi gereğine işaret etti.

VALİLİK TÖRENİNDE

Bayram günü ise Adana Valiliği’nin 75. Yıl Sanat Galerisi’nde düzenlediği törene katılan Tümer, askeri ve mülki erkanın yanı sıra kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşların bayramını kutladı. 

GAZETECİLERİ UNUTMADI

Tümer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde Başkan Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Adanalı basın mensuplarına da özgür basın temennisiyle iyi bayramlar diledi. Türkiye’de basın özgürlüğünün gerişe gidişiyle, yerel basının yaşadığı sıkıntıların görmezden gelinemeyeceğine değinen Tümer, çalışmalarında desteklerini esirgemeyen tüm medya kuruluşlarına, basın emekçilerine ve ayrıca Adana yerel basınına içtenlikle teşekkür etti.

MARDİNLİLERİ ZİYARET ETTİ

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nın bayramlaşma törenine de katılan Tümer’e misafirperverlik örneği sergilendi. Kalabalık ve hoşgörülü bir atmosferde gerçekleşen törende Vakıf Başkanı Osman Göktekin ve vakıf üyelerinin eğitime sundukları katkılar nedeniyle kutlayan Tümer, “Öğrencilerimizin okumalarına destek olmak amacıyla burs sağlayan vakfınızın çalışmalarını takdirle izliyor, teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmak zorundayız” diye konuştu.

ADALET’E VURGU YAPTI

CHP’li Zülfikar İnönü Tümer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bayram günlerinde de ‘Adalet’ için yürümeye devam ettiğini hatırlatarak, partililerine, hemşehrilerine, tüm ulusa ve insanlığa hak, hukuk, barış, kardeşlik ve ‘Adalet’in tesis edildiği nice bayramlar diledi.