AK Parti Çukurova ilçeye bağlı 29 bölge başkanı bir araya geldi. Köy ve Mahalle Başkanları Çukurova ilçe binasında Başkan Yardımcıları Mustafa Akgedik, Murat Benlice ve Ülviye Önsel Başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşma yapan teşkilat Başkanı Mustafa Akgedik,  üye çalışmaları ve sandık görevleri hakkında  bilgi aktarırken, bölgelerde yapılan faaliyetleri de dinledi. Akgedik, bölge başkanlarına 2014 Mart ayında yapılacak seçimi hatırlatarak, aktif bir şekilde görevlerini yapmaya davet etti.

Toplantıya daha sonra eşlik eden AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak’ da, Mahalle ve Köy Başkanları toplantısının amacının sorunları dinlemek ve teşkilat faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulunmak olduğunu söyledi.

Konuşmasında bölge başkanlarına nasihat eden Başkan Çırak, herkesin kendisine düşen görevi en iyi şekilde yapmasını istedi. Çırak, “Hükümetimiz bu tür toplantılar sayesinde güçleniyor. Yaptığımız işi küçümsememeliyiz. Partimizin kıymetini bilelim. Çalışmalarımızı aksatmadan sürdürelim” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda mahalle çalışmaları esnasında yaşanan  sıkıntılarda dile getirildi.