Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, terörün kapsamlı bir sorun olduğunu belirterek, “Terörün çözülmesi için AK Partide güçlü bir irade var Allahın izniyle ve milletimizin desteği ile inşallah bu sorun temelden çözülecektir ” dedi. 

Milletvekili Fatoş Gürkan, partililerle birlikte Karaisalı ilçesine bağlı Beydemir ve Çakallı köylerindeki kahvehaneleri ziyaret ederek buradaki vatandaşların sorunlarını dinledi. Gürkan, kahvede kurulu olan odun sobası başında köy sakinleri ile sohbet etti. Köy muhtarları Abdulkadir Tanrıverdi ile Şaban Bülbülün de hazır bulunduğu toplantıda Gürkan, “Sayın vekilim hükümetimiz çok önemli yatırımlar yaptı, yapmaya devam ediyor. Çok şükür birçok sıkıntımız giderildi. Bu terör sorununun da bir önce bitirilmesini istiyoruz ” diyen köylülere terörün sorununun çözümü için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Terör sorununun çözümü için her kesimden destek beklediklerini belirten Gürkan, milletimizin yapılan çalışmalara güvendiğini ve desteklediğini söyledi.  Gürkan, “Süreç olumlu sonuçlandığında Türkiye bulunduğu konumdan bir kat daha fazla büyüyecek ve yükselecektir. Çocuklarımızın geleceği için sağlam temeller atıyoruz. Bu önemli süreç de Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi “Bizim şehitlerimizin ruhunu muazzep edecek, onların kemiklerini sızlatacak, onların hatırasına halel getirecek hiçbir adımı atmamız, hiçbir girişimin içinde bulunmamız mümkün değildir.” Terör sorununu kökten çözemeye kararlıyız. Bunu da sizlerin bize verdiğiniz güç sayesinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.