Halkın Sesi Partisi Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil beraberinde Seyhan İlçe Başkanı Hüseyin Acarlar, Çukurova İlçe Başkanı Ali Küçükoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u valilillk makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Adana Valisine hoşgeldiniz mesajlarını ileten Cengil Vali Coş'a "Sizin öncülüğünüzde Adana güzel hizmetlere kavuşacaktır. Bizlerde Adana için birşeyler yapabilirsek ne mutlu. Bundan sonra ki çalışmalarınızın başarılı bir şekilde gerçekleşmesini umut ediyoruz.  Adana Türkiye'nin mozaiğidir. Adana'ya hizmet etmek Türkiye'ye hizmet etmektir. Bu açıdan Adanamız büyük önem arzetmektedir.'dedi


Has Parti yetkililerinin kendisini ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'ta; "Siyasi Partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarındandır. Vatandaşlarımızın hayata katılımını sağlayan partiler bizim için önemlidir. Adana'ya hizmette sizlerinde görüşlerini almak isteriz."dedi.

Toplum olarak birbirimizi sevip saymalıyız diyen Coş :" Aramızdaki din, mezhep, kültür farklılığımızı bir kenara bırakabilirsek eskiden örnekleri olduğu gibi her zorluğu aşarız. Hepimiz aynı gemideyiz gemi batarsa hepimiz boğuluruz. Kaderde ve sevinçtede ortak olmalıyız. Aile içersinde dahi istemediğimiz ayrılıklar olabiliyor. Muhakkakki farklı görüşlerde olabilecektir. Bu farklılıklar zenginliğimizdendir.