CHP Çukurova ilçe teşkilatında hafta sonu delege seçimi heyecanı yaşandı. Cumartesi günü Güzelyalı Mahallesi delege seçimlerinde 996 oy kullanıldı. Daha önce Mavi ve Beyaz listelerin yarıştığı mahallelerin aksine bu kez Mavi ve Kırmızı listeler yarıştı. Seçim sonucunda ise mavi liste 536 oy ile kazanırken kırmızı liste 455 oy aldı. Delege seçimlerinde üyelerin yoğun katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Pazar günü Mahfesığmaz Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçimlere ise mavi liste tek liste olarak katıldı. Tek liste olmasına karşın katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.
Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Ali Uçar’da yaptığı açıklamada delege seçimlerini demokrasinin olmazsa olmazı seçimle yapmanın mutluğunu yaşadıklarını belirtti ve oy kullanmaya gelen tüm üyelere teşekkür etti.

Seçimlerin ayrışmayı getirmeyeceğini aksine partiyi birbirine kenetlediğini belirten Başkan Uçar,  her 2 listenin de demokratik ortamlarda yarıştığını ve kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi.