Halkın sevgi gösterilerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soner Çetin, "5 yıl halkımızın bize verdiği yetki ve destekle hizmetlerimizi sürdürdük. Türkiye'de ses getiren projelere imza attık. Yeni projelerimizi de önümüzdeki dönemde hayata geçirmek için kolları sıvadık. Halkımız bize 'Devam Başkan' diyor, biz de halkımızla birlikte çıktığımız bu kutlu yola, gururla devam edeceğiz" dedi.

HALK 'DEVAM BAŞKAN' DEDİ
Görev yaptığı süre içerisinde halkla içiçe olan ve halkın sesine kulak veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, seçim çalışmalarında da, esnaf gezileri, ev toplantıları, kahvehane toplantıları, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri gibi buluşmalar gerçekleştiriyor. CHP Çukurova İlçe Başkanı Ali Uçar ve İYİ Parti Çukurova İlçe İlker Akça'yla birlikte, Turgut Özal, Uğur Mumcu ve Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki gezilerini sürdüren Başkan Soner Çetin, esnafın ve halkın sorunlarını dinleyerek, tüm talepleri yerine getirmek için, dün olduğu gibi yarın da  gece gündüz çalışacağını söyledi. Esnaf ziyareti sırasında 'Devam Başkan' sloganları ile destek gören Başkan Çetin, "Bugüne kadar halkımız ne dediyse, nasıl istediyse öyle bir yönetim sergiledim. Bundan sonra da, halkımızın istediği herşeyi yapıp, istemediği hiçbir yerde olmayacağım. Halkımız 'Devam Başkan' diyor, biz de hizmetlerimize, projelerimize devam edeceğiz" diye konuştu.


Çukurovalının içten gelen bu talebini seçim kampanyasında da kullanan Soner Çetin, reklam panolarında kullandığı yeni görsellerine de taşıdı. Adana'nın çok sayıda noktasında "DEVAM BAŞKAN!" sloganının yer aldığı bilbordlar asıldı.