MHP Çukurova İlçe Teşkilatı Cumhuriyet kutlamalarında farklı bir olaya ve bir ilke imza attı. Bir süredir çalışmaları devam eden etkinlikte MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri Çukurova Ülkü Ocakları Başkanı Arda Arıkan ile birlikte hazırlatılan 5 bin Türk Bayrağını esnafa ve vatandaşlara dağıttı.

Dün (bugün) Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene katılan MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, daha sonra partisinin ilçe binasına gelerek burada yönetim kurulu, kadın kolları ve ülke ocakları yöneticileri ile birlikte esnafları gezerek hem Cumhuriyet Bayramlarını kutladı hem de hazırlatılan 5 bin Türk bayrağını dağıttı. Kadın Kolları üyeleri de vatandaşlara ve esnaflara karanfil verdi.

Esnafın, vatandaşların özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bayrak dağıtımında MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, ayrıca güzergah boyunca sivil araçların ve dolmuşların durarak kendisinden bayrak istemesini geri çevirmedi ve bizzat Başkan Duran, dolmuş ve halk otobüslerine binerek vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.