“ÇUKUROVA İÇİN DÖNÜM NOKTASI”

Yüzüncüyıl Mahallesi Muhtarı Mehmet Yakar ve Huzurevleri Mahallesi Muhtarı Mustafa Karaçor'u ziyaret eden, Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleriyle bir araya gelen Ekici, “Bu seçimler Çukurova için dönüm noktası olacak. Göreve gelmemizle birlikte büyük bir değişim yaşanacak” dedi.

“İLÇEMİZ ÇEKİM MERKEZİ OLACAK”

İnsanların apartmanlara, evlere hapsolmayacağı, mutlu yaşayacağı bir Çukurova için yola çıktıklarının altını çizen Ekici,” Hedeflerimiz büyük. Çukurova sosyal donatıları, kent meydanı, kültür merkezleri ile hem çağdaş bir kent, hem de her kesimin mutlu yaşayacağı bir çekim merkezi olacak” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİRİ KAZANMAK İÇİN…”

CHP'nin ilçelerde oy oranını yükseltmesiyle Büyükşehir Belediyesi'nde kazanılacağını anlatan Orhan Ekici, “Biz, iddialıyız. Çukurova’da fark atarız. Bu farkın önemi çok büyüktür. Çukurova’da elde edilecek başarı, Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması noktasında da büyük öneme sahiptir” dedi.

“MUHTARLAR VAZGEÇİLMEMİZDİR”

Muhtarların demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu da belirten Orhan Ekici, “ Bir mahallenin, semtin sorununu muhtardan daha iyi kimse bilemez. Biz muhtarlarımızla periyodik olarak düzenli şekilde bir araya geleceğiz. Çukurova’yı muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz. Muhtarlar vazgeçilmezimizdir” diye konuştu.

Kadınlar, engelliler, emekliler, öğrenciler ve gençler için de projeleri olduğunu kaydeden CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Orhan Ekici, “İstihdam projeleri, meslek edindirme projeleri, AB fonları, Dünya Bankası fonları gibi projelerimiz var. Meydan, kültür merkezleri, alış-veriş merkezleri hatta baraj gölüyle ilgili de ciddi projelerimiz var. Biz, sadece fiziki hizmetlerle değil, kültür ve sanatla da ilçemizi taçlandıracağız. Çukurova, bu kentin cazibe merkezi ve gülen yüzü olacak” dedi.