Soner Çetin’in ezici üstünlüğüyle sona eren Çukurova’daki seçim kutlamaları oldukça görkemli oldu. Çukurova seçim sonuçlarının netleştiği ilk bölgelerden biri olurken Başkan Çetin, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki merkez seçim ofisi önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

Havai fişek gösterileri altında konuşmasına başlayan Soner Çetin’in sözleri sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. En büyük mutluluğunun 30 yıl sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Zeydan Karalar tarafından kazanılması olduğunu belirten Başkan Çetin, “Bu hepimizin en büyük özlemiydi” ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Soner Çetin, “Çukurova’da sonuç zaten belliydi. Buna karşın 104 gündür gece gündüz çalıştım. Çünkü en büyük katkıyı Zeydan Karalar’a Çukurova’dan vereceğimizi söyledim. Bunu da başardık. Bu hepimizin başarısı” dedi.

5 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de herkesi kucaklayacaklarını söyleyen Başkan Soner Çetin, “Bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Biz bana ‘Herkesin Başkanı’ dediniz. Ben de bu memlekette AK Parti’yi de, MHP’liyi de, Saadet Partiliyi de, DSP’liyi de, DPliyi de kucaklayacağım. Bütün hemşerilerim benim başımın tacıdır. Bugün seçim bitti. Bundan sonraki dönemde ne vaat ettiysek hepsini hayata geçireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın desteğiyle çok büyük projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.  Başkan Çetin konuşmasını, “104 gündür gece gündüz çalışan gençlerimize ve kadınlarımıza selam olsun” sözleriyle tamamladı.