Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Çukurova kadın Platformu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi tarafından hazırlanan özellikle kadınlara yönelik sosyal ve ekonomik kaynaklı ‘2010-211Toplum Önderliği Okulu Projesi’nin protokolünü imzaladı.

Çukurova kadın Platformu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi temsilcilerinin önerdiği, ”2010-211 Toplum Önderliği Okulu Projesi”nin protokol sözleşmesini imzalayan Yıldıray Arıkan, ”Şuana kadar bize uzatılan hiçbir eli geri çevirmedik. Hele hele bu önergeler toplumsal içerikli olduğu zaman katkı koymaktan, ev sahipliği yapmaktan ve bu vesilelerle Çukurova halkı ile buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her iki kuruluş temcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol imza töreninde kısa bir konuşma yapan Çukurova Kadın Platformu Temsilcisi Sema Yapıcı bir yerleşim merkezinde birinci derecede yöneticilik yapan kişilerin duyarlılık örneği göstererek sosyal ve ekonomik projelere sıcak bakmasının  sevindirici olduğunu söylediler.  Sema Yapıcı, ”Toplum Önderliği Okulu Projesi’ndeki amaç, toplumsal duyarlılığın artmasını sağlamak, özellikle kadınlarımıza karşı ayrımcılığı önlemek, kadınlarımızın sosyal ve ekonomik durumlarını iyileştirici etkinlikler düzenlemektir. 9 Ekim’de Güzelyalı Toplum Merkezimizde başlayacak olan eğitim 28 Kasım’a kadar devam edecek. Eğitimlere katılmak isteyenlerin toplum merkezimize başvurmaları yeterli olacaktır” dedi.  Yapıcı ayrıca 9 Ekim de Seyhan Otel’de gerçekleştirilecek olan açılışa Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel’in de katılacağını belirtti.