Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan A.Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, CHP Çukurova İlçe Binası’nda yoğun katılıma sahne olan aday adaylığı toplantısının ardından çalışmalarına hız verdi.
Çukurovalı hemşehrilerinin daha çağdaş ve modern bir ilçede yaşamasına vesile olmak istediğini kaydeden Av. Türkmen, aday adaylığı açıklamasından sonra ilk çalışmasında halkla bütünleşti. Av. Türkmen, Mahfesığmaz Semt Pazarı’nda ailesiyle birlikte el ilanı dağıttı. Sıkı bir CHP’li olan eşi Ahmet Türkmen ve oğlu Anıl Türkmen’in yanı sıra gönüllü kadınlar ve gençlerle birlikte alışveriş yapmaya gelen Çukurovalılar’a amaçlarını anlatan Av. Türkmen, Çukurova’yı Türkiye’de örnek bir ilçe yapmak için yola çıktığını vurguladı.

Halkın samimi ve sıcakkanlı davranışları karşısında duygulanan Av. Türkmen, kadınlar kadar erkeklerin de destek mesajlarıyla karşılaştı. Pazar esnafının çay ikram ettiği Av. Elif Doğan Türkmen, Çukurova’ya kadın eli değmesi gerektiğinden hareketle sıkı bir çalışma temposuna girdiklerini söyledi.
Çukurova ilçesinin Adana için vitrin konumunda olduğunu belirten Av. Türkmen, “Toplumun her kesimine hitap eden bir belediye başkanı profili çizeceğiz. Halkla birlikte yönetim anlayışını şiar edinerek Çukurova’yı Türkiye’de örnek bir ilçe haline getireceğiz” dedi.