Tanıtıma bir gün önce seçim çalışmaları sırasında bıçaklanan Ak Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni'de topallayarak katıldı. İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen ve miting havasında geçen tanıtım toplantısına çok sayıda Milliyetçi Hareket Partili ile AK Partili katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Biz bu büyük birlikteliğe fitne sokup dünü konuşmak isteyenlere dönüp bakmayacağız. Önümüze bakacağız" dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, "Cumhur İttifakı'nın tarafları olarak hiçbir zaman anlaşmazlığa düşmedik. Biz, bizden olanlarla yürüyoruz" dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ise Adana'da gerçekleştirilen bu tanıtım toplantısının Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "İnşallah Adana'dan yükselen bu coşku, tüm Türkiye'ye dalga dalga yayılacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Delet Bahçeli'yle birlikte 31 Mart akşamı zafere ulaştıktan sonra Adana'nın her köşesine, milletimizin bizden beklediği hizmetleri götüreceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Sözlü, başkanlık yaptığı dönemde olduğu gibi gelecek dönemde de Cumhur İttifakı'na yakışır şekilde hizmetlerini sürdüreceğini ifade etti. Daha sonra 'Cumhur İttifakı'nın adayları birlikte sahneye çıkıp birlikte el ele tutuşup mitinge katılanları selamladı. Ayrıca , sanatçı Mustafa Yıldızdoğan etkinlikte konser verdi