Açılışta konuşan Başkan Sözlü,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayarak bu noktada birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini ifade etti ve Adana’dan MHP’nin birinci parti olarak çıkacağını belirtti

GÖRKEMLİ AÇILIŞA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nin yolbaşçılığını yaptığı Cumhur İttifakı’nın Adana’daki ilk seçim iletişim merkezi 2014 Mahalli İdareler Seçimleri ile Milliyetçi Hareket Partisi’ne tarihi bir zafer yaşatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından açıldı. Açılışta MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, 27. Dönem MHP Adana Milletvekili Adayları, ilçe teşkilat başkanları ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

‘’ADANA, LİDERİMİZE MAHCUBİYET YAŞATMAYACAK’’

Görkemli açılış töreninde ev sahibi olarak konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Adana’nın mahcubiyet yaşatmayacağını, başarı için yegane ihtiyaçlarının birlik ve beraberlik olduğunu vurgularken seçim iletişim merkezinin açılışında büyük emeği olan Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

‘’CUMHUR İTTİFAKININ ÖNCÜ PARTİSİ MHP’DİR’’

Seçim iletişim merkezinin açılışında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhur ittifakı sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi içerisinde en küçük bir zafiyete sebep vermemesi gerektiğine dikkat çekerken ‘’Milliyetçi Ülkücü Hareket, her seçim yeni engeller yeni problemlerle karşı karşıya kalmıştır. Karşımıza çıkan her engelde ülkücüler en önde olmuş, tereddüte mahal vermemişlerdir. Sandıkta MHP’den daha büyük önceliğimiz olmayacak. MHP Cumhuriyeti’n kazanımları noktasında emniyet ülkemizin sibobudur. İnancımız odur ki MHP Adana’dan birinci parti olarak çıkacaktır. Cumhur ittifakının öncü partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni Adana’da birinci parti yapmak boynumuzun borcudur’’ dedi.

‘’SAMİMİYETİMİZİ KORUYARAK BAŞARACAĞIZ’’

Son siyasi konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ‘’Samimiyetimiz, birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak bunu sahaya yansıtırsak başaramayacağımız hiç bir şey yok. Adana’da yine MHP varlığını ve birinciliğini koruyacaktır’’ dedi.

Ardından seçim iletişim merkezinin açılışı gerçekleştirildi.