AK Parti Adana İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) Başkanı Mehmet Ali Özmansur’un katkılarıyla Çukurova Üniversitesi Cafe Dam Restoranda tertiplenen yemek ÇUDAT Başkanı Ahmet Türkmen’in açılış konuşmasıyla başladı. Talasemi hastası olan Başkan Türkmen, bu gün kendisinin doğum günü olduğunu söyledi. Duygu dolu ve esprili  sözleriyle davetlilerden sıkça alkış alan Türkmen, “Her zaman yanımızda bulunan bizlere gönüllerini veren,  iliklerimize kadar destek olan Prof Dr. Yurdanur Kılınç hocamıza ve  AK Partili Mehmet Ali Özmansur ağabeyimize yürükten teşekkür ediyorum” dedi.

Salonda bulunan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Hematoloji Bilimdalı Başkanı Prof Dr. Yurdanur Kılınç ve EKM Başkanı Mehmet Ali Özmansur da  birer selamlama konuşması yaparak, “Her zaman her yerde sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayın” dediler.

Konuşmaların ardından ÇUTAD üyeleri, sanatçı Alice’nin söylediği şarkılara eşlik ederken, daha sonra çalınan oyun havalarıyla da doyasıya eğlenerek unutulmaz anlar yaşadılar.

Yemeğe Talasemi hasta ve ailelerinin yanı sıra Büyükşehir Meclis üyesi Sıtkı Polat, Tarsus ÇUTAD  başkanı Sefa Türkeli’ de katıldı.