AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, 49.’su yapılacak olan ‘Danışma Meclisi Toplantısı’na tüm teşkilatları davet etti.

 

Danışma Meclisi Toplantılarının, teşkilatlar tarafından belirli aralıklarla yapıldığını ve teşkilat çalışmalarının disiplini açısından önemli olduğunu belirten Ziyaeddin Yağcı, “AK Parti Adana İl Teşkilatı da 49. ‘Danışma Meclisi Toplantısı'nı, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik’in değerli katılımlarıyla 13 Temmuz 2012 Cuma günü saat 14.00’de Seyhan Kültür Merkezi’nde yapacaktır” dedi.

 

Bu toplantılara; Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin, İlçe teşkilatlarının, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra Mahalle ile köy temsilcilerinin de iştirak ettiğini söyleyen Ziyaeddin Yağcı; “Danışma Meclislerimiz, adı üstünde birbirimize meselelerimizi danıştığımız ve teşkilat faaliyetlerini, teşkilat üyelerine aktardığımız toplantılardır. Bu sayede teşkilat kademeleri arasındaki çalışma ve işbirliği sağlanmış olurken, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirme fırsatı da bulmuş oluyoruz. Biz de bu ‘Danışma Meclisi Toplantısı'nda, 2012 yılı faaliyet programları ile önümüzde bizi bekleyen hedefleri yeniden hatırlatmak için bir araya geleceğiz. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Çelik’in de bizlerle paylaşacağı çok önemli açıklamaları olacak. Son günlerde ülke gündemini meşgul eden konuların ele alınacağı bu ‘Danışma Meclisi Toplantısı’na tüm teşkilatlarımız davetlidir” diye konuştu.